ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Jump Tandem

Napsali o nás

OLOMOUCKÝ VEČERNÍK

Nechejte se oddat v letadle

Svatební obřad na radnici nebo v kostele zažil kdejaký pár. V poslední době však přibývá lidí, kteří chtějí zažít ve svatební den něco speciálního. Vrhají se střemhlav z letícího letadla, na jehož palubě zařídí obřadní místnost, nebo se stávají vzduchoplavci v horkovzdušném balónu. Konzervativnější typy se zase nechávají oddat v historické tramvaji, kterou si pro tyto účely vypůjčí od olomouckého dopravního podniku. Možností, jak si svůj "den D" okořenit je spoustu. Stačí jen kontaktovat specializované firmy a dohodnout se na svatebních podmínkách.

Místo svatebního kostýmu oblékli parašutistickou kombinézu

Podobně jako to udělali Jan Melicher se svojí manželkou Evou, kteří se rozhodli uspořádat svatbu v letadle, a ještě si k tomu přidali parašutistický seskok. U šedesátiletého pana Jana by na tom nebylo nic neobvyklého, je totiž od mládí výsadkář. Svoji nastávající manželku však musel ke vzdušnému skoku do rodinného života chvíli přemlouvat.

Ženich-parašutista Jan Melicher: "Svoji nastávající manželku jsem ke vzdušnému skoku do rodinného života chvíli přemlouval. Půl roku jsem ji ukecával, aby si skočila první seskok v tandemu. Její druhý seskok už byl svatební, ale k němu se už odhodlávala s radostí. Brali jsme se loni a naše svatba byla tajná. Téměř nikdo o ní nevěděl, jen jsme pozvali několik našich přátel na prostějovské letiště. O tom, co se skutečně dělo, se dozvěděli až na místě."

Nakonec se mu to podařilo. "Půl roku jsem svoji paní ukecával, aby si skočila první seskok v tandemu. Její druhý seskok už byl svatební, ale k němu se už odhodlávala s radostí. Brali jsme se loni a naše svatba byla tajná. Téměř nikdo o ní nevěděl, jen jsme pozvali několik našich přátel na prostějovské letiště. O tom, co se skutečně dělo, se dozvěděli až na místě," popisuje ženich okolnosti své svatby.
"Den před obřadem se nám podařilo přesvědčit starostu obce Ptení, aby nám dělal oddávajícího a šli jsme do toho. Nad obcí jsme si nechali provést obřad, a poté jsme vystoupali do čtyř kilometrů a zamířili nad Prostějov. Já jsem vyskočil sólově a moje paní se svým tandem-pilotem," svěřuje se pan Jan, který se ženil v parašutistické kombinéze loni v září. Minulý rok si vychutnali v Prostějově "leteckou svatbu" čtyři páry, z nichž některé rovněž zakusily půvaby volného pádu.
"Všichni jsou z toho nadšení, speciální zážitek je to i pro oddávajícího. Máme k dispozici osmnáctimístné letadlo Let L-410 Turbolet. Let do oblak trvá včetně obřadu přibližně dvacet minut. Potom čeká ženicha a nevěstu jednominutový volný pád a osmi minutový let na padáku," informuje Hana Novosadová z prostějovské Letecké a parašutistické společnosti JUMP-TANDEM.



zpět na výpis

PROSTĚJOV POČASÍ

KONTAKT

JUMP-TANDEM s.r.o.
IČ: 277 05 587
DIČ: CZ 277 05 587

e-mail: tandem@jump-tandem.cz
HOT-LINE: +420 724 175 175

JUMP-TANDEM SkyCentrum s.r.o.
IČ: 241 69 528
DIČ: CZ 241 69 528

Zásady ochrany osobních údajů

Sídlo, kancelář, prodejna:

Loosova 262/1
CZ - 638 00, Brno

otevřeno:
Po - Pá: 9:00 - 17:00

Osobní odběr prosím pouze po předchozí domluvě.

Na prodejně nelze platit platebními kartami.

Letiště Prostějov
49.4451586N, 17.1306897E

Kde nás najdete?